Limitele analizei instanței de reexaminare. Ce critici putem invoca în cererea de reexaminare a modului de stabilire a taxei judiciare de timbru? (ediția 355). VIDEO

Extras VIDEO

Înregistrarea video integrală este rezervată pentru titularii membership documentare juridică. Cheltuială de formare profesională deductibilă fiscal. Pentru detalii click aici.


Limitele analizei instanței de reexaminare. Ce critici putem invoca în cererea de reexaminare a modului de stabilire a taxei judiciare de timbru?

Societatea de Științe Juridice (SSJ)
* Speakerii intră în dezbatere remote

Luni, 27 aprilie 2020, ora 19:30

Dezbaterile sunt evenimente organizate de Societatea de Științe Juridice și Baroul București și se bucură de puncte de pregătire profesională pentru avocați.

Speakerii invitați sunt membri JURIDICE PLATINUM și alți profesioniști. Dezbaterile sunt transmise LIVE online gratuit pe homepage JURIDICE. Înregistrarea video este rezervată membrilor.

Invitați (ordine alfabetică)
Mădălina Afrăsinie
Jud. Mădălina Afrăsinie, Tribunalul București, Președinte Secția a VI-a, civilă
Cosmin Șovar
Av. Cosmin Șovar, FIRON BAR-NIR
Carmen Zăbrăuțanu
Av. Carmen Zăbrăuțanu, Founding Partner ZĂBRĂUȚANU POPESCU & ASOCIAȚII
Moderator
Liviu-Alexandru Viorel
Av. drd. Liviu-Alexandru Viorel, MUȘAT & ASOCIAȚII

Vă rugăm să ne scrieți doar după ce consultați politica de confidențialitate. Datele dumneavoastră vor fi utilizate pentru a menține contactul cu dumneavoastră, nu în scop de marketing. Pentru a fi informați cu privire la evenimente pe care le considerăm interesante pentru juriști, vă invităm să vă abonați la newsletter-ul nostru special dedicat evenimentelor.

Înscrieri, informații suplimentare și întrebări
Irina RimaruIrina Rimaru
Projects Director JURIDICE.ro
evenimente@juridice.ro

0764792895