Nimic nu mai e cert: creanța certă (în materie de ordonanță de plată, executare silită, insolvență, acțiune oblică, acțiune pauliană) (ediția 403)

Extras VIDEO

Înregistrarea video integrală este rezervată pentru titularii membership documentare juridică. Cheltuială de formare profesională deductibilă fiscal. Pentru detalii click aici.


Nimic nu mai e cert: creanța certă (în materie de ordonanță de plată, executare silită, insolvență, acțiune oblică, acțiune pauliană)

* Speakerii intră în dezbatere remote

Transmisiunea live poate fi urmărită gratuit pe www.juridice.ro/live, pe homepage JURIDICE sau în pagina dezbaterii.

Miercuri, 28 octombrie 2020, ora 19:30

Dezbaterile sunt evenimente organizate de Societatea de Științe Juridice și Baroul București și se bucură de puncte de pregătire profesională pentru avocați.

Speakerii invitați sunt membri JURIDICE PLATINUM și alți profesioniști. Dezbaterile sunt transmise LIVE online gratuit pe homepage JURIDICE. Înregistrarea video este rezervată membrilor.

Invitați (ordine alfabetică)
Emanuel Căliman-Habet
Exec. Emanuel Căliman-Habet, DOBRA & CĂLIMAN
Artur Țînțari
Av. Artur Țînțari, Partner DOMOKOS PARTNERS
Cosmin Șovar
Av. Cosmin Șovar, Senior Associate FIRON BAR-NIR
Moderator
Vasile Bozeșan
Jud. Vasile Bozeșan, Vicepreședinte Tribunalul Ilfov

Special inquiries and Partnership
Daria Niculcea, Business Director JURIDICE.ro
evenimente@juridice.ro
0752247630

Tehnical support
Codrin Pavel, Local IT
tehnic@juridice.ro
0729055743


Vă rugăm să ne scrieți doar după ce consultați politica de confidențialitate. Datele dumneavoastră vor fi utilizate pentru a menține contactul cu dumneavoastră, nu în scop de marketing. Pentru a fi informați cu privire la evenimente pe care le considerăm interesante pentru juriști, vă invităm să vă abonați la newsletter-ul nostru special dedicat evenimentelor.