Titluri (aproape) executorii: hotărârile în materie de proprietate intelectuală (ediția 54)

ÎNREGISTRAREA VIDEO ȘI TRANSCRIPTUL
Înregistrarile video și transcripturile conferințelor și dezbaterilor JURIDICE.ro sunt accesibile pentru membri și parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj şi Timiş. 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti şi membrii UNELM.


Titluri (aproape) executorii: hotărârile în materie de proprietate intelectuală

București, CCIR Business Center, et. 8
Sala Rondă
(Ninel Chiriacescu)

Luni, 23 martie 2015, ora 20:00

Invitați [ordine alfabetică]
Jud. Cristian BĂLAN, JUDECĂTORIA GIURGIU
Exec. conf. univ. dr. Eugen HURUBĂ, Director Revista Română de Executare Silită
Av. Mihaela MAXIM, Managing Associate ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII
Av. Sorin Eduard PAVEL, SCHOENHERR & ASOCIAȚII
Av. Gabriel TURCU, Managing Partener TURCU & TURCU
Moderator

Dezbaterea se va desfășura în Sala Ninel Chiriacescu (CCIR Business Center, et. 8)

Tematica

– Care este modalitatea de executare silită în care se aduce la îndeplinire obligația de stocare și de deținere în vederea comercializării a produsului purtând marca la care se referă titlul executoriu?
– Se poate aprecia similaritatea în faza executării silite de către executorul judecătoresc? Este necesară implicarea unui consilier în proprietate intelectuală? Onorariul consilierului reprezintă cheltuială de executare silită?
– Care este termenul de prescripție a executării silite pentru hotărârea în materie de proprietate intelectuală? Ce se întâmplă dacă debitorul începe să încalce obligațiile impuse prin titlul executoriu după mai mult de 3 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii judecătorești?
– Obligația de retragere din circulație a produsului contrafăcut este o obligație de a face? Dacă da, depinde de faptul personal al debitorului sau permite autorizarea creditorului în vederea aducerii ei la îndeplinire?
– Competența teritorială a executorului judecătoresc în raport cu aria posibil națională a încălcării sancționate prin titlul executoriu. Vor fi învestiți 16 executori judecătorești sau este posibilă conexarea?
– Încălcarea unor obligații impuse prin hotărârea judecătorească implică deschiderea unui nou proces având ca obiect constatarea încălcării?

Legile nu sunt ceea ce par a fi