Titluri (aproape) executorii: hotărârile în materie de proprietate intelectuală (ediția 54). VIDEO+Transcript

Invitați [ordine alfabetică]
Jud. Cristian BĂLAN, JUDECĂTORIA GIURGIU
Exec. conf. univ. dr. Eugen HURUBĂ, Director Revista Română de Executare Silită
Av. Mihaela MAXIM, Managing Associate ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII
Av. Sorin Eduard PAVEL, SCHOENHERR & ASOCIAȚII
Av. Gabriel TURCU, Managing Partener TURCU & TURCU
Moderator

Participarea în sală este rezervată membrilor și invitaților.

Extras VIDEO: 22′. VIDEO integral, pentru membri: 84′

Înregistrarea video integrală este rezervată pentru titularii membership documentare juridică. Cheltuială de formare profesională deductibilă fiscal. Pentru detalii click aici.


Titluri (aproape) executorii: hotărârile în materie de proprietate intelectuală

București, CCIR Business Center, et. 8
Sala Rondă
(Ninel Chiriacescu)

Luni, 23 martie 2015, ora 20:00

Dezbaterea se va desfășura în Sala Ninel Chiriacescu (CCIR Business Center, et. 8)
Tematica

– Care este modalitatea de executare silită în care se aduce la îndeplinire obligația de stocare și de deținere în vederea comercializării a produsului purtând marca la care se referă titlul executoriu?
– Se poate aprecia similaritatea în faza executării silite de către executorul judecătoresc? Este necesară implicarea unui consilier în proprietate intelectuală? Onorariul consilierului reprezintă cheltuială de executare silită?
– Care este termenul de prescripție a executării silite pentru hotărârea în materie de proprietate intelectuală? Ce se întâmplă dacă debitorul începe să încalce obligațiile impuse prin titlul executoriu după mai mult de 3 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii judecătorești?
– Obligația de retragere din circulație a produsului contrafăcut este o obligație de a face? Dacă da, depinde de faptul personal al debitorului sau permite autorizarea creditorului în vederea aducerii ei la îndeplinire?
– Competența teritorială a executorului judecătoresc în raport cu aria posibil națională a încălcării sancționate prin titlul executoriu. Vor fi învestiți 16 executori judecătorești sau este posibilă conexarea?
– Încălcarea unor obligații impuse prin hotărârea judecătorească implică deschiderea unui nou proces având ca obiect constatarea încălcării?