Administrarea probelor în arbitraj – între reguli și practică (ediția 214). VIDEO+Transcript

Administrarea probelor în arbitraj – între reguli și practică

Societatea de Științe Juridice (SSJ)
București 3, str. Turturelelor 50, et. 4

Joi, 20 septembrie 2018, ora 19:30

1. Cât de mult se deosebește procedura de administrare a probelor în arbitraj față de instanța de drept comun? Sunt deosebiri între arbitrajul intern și arbitrajul internațional privind regimul probator? Există standarde cu privire la administrarea probelor promovate în arbitraj (în special în cel internațional)?

2. Regulile 2018 ale Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă CCIR. Ce elemente de noutate cu privire la probe au fost introduse prin aceste noi reguli de procedură arbitrală? Ce prevăd aceste reguli referitor la administrarea probelor?

3. Cum colaborează părțile cu avocații, cu instituția arbitrală și cu experții în cauzele arbitrale complexe(în special în arbitrajul internațional)? Se bucură părțile de autonomie în desemnarea experților? Ce rol are instituția arbitrală în administrarea probei cu expertiză? Ce calități trebuie să întrunească experții într-un litigiu arbitral?

Invitați
Av. Anca-Liana Caraiola, Partener Senior STOICA & Asociații
Prof. univ. dr. Ștefan Deaconu, Președinte CURTEA DE ARBITRAJ COMERCIAL INTERNAȚIONAL de pe lângă CCIR
Ana Sebov, Director, Forensic Services, PwC ROMÂNIA
Moderator
Av. dr. Cristiana-Irinel Stoica, Partener fondator STOICA & Asociații

Participarea în sală este rezervată membrilor și invitaților.

Extras VIDEO: 22′. VIDEO integral, pentru membri: 66′

Înregistrarea video integrală este rezervată pentru titularii membership documentare juridică. Cheltuială de formare profesională deductibilă fiscal. Pentru detalii click aici.