Competența secțiilor civile în judecarea litigiilor privind executarea contractelor de achiziție publică – o alegere inspirată sau o struțocămilă? (ediția 455)

Extras VIDEO

Înregistrarea video integrală este rezervată pentru titularii membership documentare juridică. Cheltuială de formare profesională deductibilă fiscal. Pentru detalii click aici.


Competența secțiilor civile în judecarea litigiilor privind executarea contractelor de achiziție publică – o alegere inspirată sau o struțocămilă?

* Speakerii intră în dezbatere remote

Transmisiunea live poate fi urmărită gratuit pe www.juridice.ro/live, pe homepage JURIDICE sau în pagina dezbaterii.

Luni, 19 aprilie 2021, ora 19:30

Dezbaterile sunt evenimente organizate de Societatea de Științe Juridice și Baroul București și se bucură de puncte de pregătire profesională pentru avocați.

Speakerii invitați sunt membri JURIDICE PLATINUM și alți profesioniști. Dezbaterile sunt transmise LIVE online gratuit pe homepage JURIDICE. Înregistrarea video este rezervată membrilor.

Invitați (ordine alfabetică)
Bogdan Cristea
Jud. dr. Bogdan Cristea, Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a Contencios administrativ şi fiscal
Viorel Dinu
Av. Viorel Dinu, Partner BONDOC & ASOCIAȚII
Eugenia Marin
Av. dr. Eugenia Marin
Monica Strîmbei
Av. Monica Strîmbei, Partner ZAMFIRESCU RACOȚI VASILE & PARTNERS
Moderator
Dan Cristea
Av. Dan Cristea, Partner ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII

Special inquiries and Partnership
evenimente@juridice.ro

Tehnical support
Codrin Pavel, Local IT
tehnic@juridice.ro
0729055743


Vă rugăm să ne scrieți doar după ce consultați politica de confidențialitate. Datele dumneavoastră vor fi utilizate pentru a menține contactul cu dumneavoastră, nu în scop de marketing. Pentru a fi informați cu privire la evenimente pe care le considerăm interesante pentru juriști, vă invităm să vă abonați la newsletter-ul nostru special dedicat evenimentelor.