Întrebări frecvente

Pentru a ne adresa o întrebare, la care să răspundem în această pagină, vă rugăm să ne scrieţi. după ce consultați politica de confidențialitate.

Care este taxa de participare la Dezbateri? Nu există taxă de participare la Dezbateri, dar, deoarece numărul de locuri în sală este limitat, participarea efectivă, în sală, este rezervată membrilor, în ordinea înscrierii. Totuși, dacă o dezbaterea vi se pare foarte interesantă și este important pentru dumneavoastră să fiți prezent în sală, vă rugăm să ne scrieți, pentru a vă oferi o invitație.

Cât costă accesarea înregistărilor VIDEO? Nu costă nimic, dar sunt accesibile doar membrilor.

Aş putea să postez înregistrarea unei Dezbateri în propria mea pagină web? Da, este posibil, însă, din pricină că distribuirea înregistrării are costuri suplimentare pentru noi, postarea înregistrării în propria pagina web este rezervată PARTENERILOR noştri. Dacă doriţi să fiţi Parteneri, click aici.

Cine se ocupă de Dezbateri? Membrii echipei şi Comitetul de organizare sunt menţionaţi în pagina Organizare.

Câte dezbateri organizați? Peste 40 în primii ani, peste 80 pe an în ultimii ani. Ne apropiem de 600.

Cine stabileşte temele dezbaterilor? Temele dezbaterilor sunt stabilite de organizatori, de obicei pe baza propunerilor Comitetului de organizare şi PARTENERILOR, însă şi dumneavoastră puteţi propune o temă!

Cât durează o dezbatere? De regulă o dezbatere durează o oră, însă adesea timpul alocat este ceva mai mare.

Cine poate să fie Speaker? Orice profesionist recunoscut, indiferent de profesie/funcție. Invităm în calitate de speakeri profesioniști cu experiență. În ceea ce privește speakerii avocați, invităm cu precădere avocați de nivel cel puțin Managing Associate din cadrul caselor de avocatură care sunt PARTENERI.

Ce onorariu primește un Speaker? Speakerii invitați nu primesc niciun onorariu. Efortul lor este pro bono.

Cât costă ca să fii Partener? Toate explicațiile sunt aici.

Pentru a ne adresa o întrebare, la care să răspundem în această pagină, vă rugăm să ne scrieţi.

* Ultima actualizare a acestei pagini: 12 aprilie 2023